Over Q Select

Ontdek de ins en outs van Q Select

Voor Q Select betekende 2020 de start van een mooi verhaal. We zijn opgericht onder de vleugels van ons moederbedrijf Q Jobs, onmiddellijk begonnen als vaste werving- en selectiepartner voor APK Group, en helpen we tal van andere bedrijven in hun zoektocht naar gespecialiseerde bedienden en kaderleden.

De laatste jaren wisten we tal van ambitieuze en zeer diverse profielen te plaatsen. Van werfleiders, projectleiders, preventieadviseurs en payroll officers tot IT systeem- en netwerkbeheerders. Je kan bij ons terecht voor verschillende posities in een uitgebreide waaier aan sectoren. 

Kortom, Q Select is de perfecte partner voor al jouw HR-vraagstukken!

Cheyenne_Werner

Waarom moet je voor Q Select kiezen?

Maatwerk

Ieder individu is verschillend, en verdient een individuele begeleiding. Bij Q Select hechten we belang aan een persoonlijke aanpak. Zo houden we altijd rekening met jouw wensen en hoe jij wilt dat jouw traject eruit moet zien.  

Kwaliteit

We dragen onze 'Q' uit in al onze processen: dit start al bij de diepte-interviews en gaat door tot aan jouw effectieve opstart. Kwaliteit betekent voor ons een goede opvolging en duidelijke feedback tijdens iedere stap van je sollicitatieproces. 

Eigenheid

Geen twee gesprekken verlopen bij Q Select op dezelfde manier. We weten ons aan te passen aan onze gesprekspartner en houden van eerder informele en gemoedelijke gesprekken; een sollicitatie is immers al spannend genoeg. 

Langdurige connectie

We bouwen sterke relaties op met onze kandidaten en begeleiden jou doorheen je volledige loopbaan.  

Meet the team

Het Q Select-team heeft meerdere jaren ervaring in de uitzendsector en stelt zichzelf graag voor! 

Cheyenne werkt sinds 2014 in HR (uitzend, inhouse en selectie). Ze houdt van een uitdaging, zowel professioneel als privé. Zo combineert ze de uitbouw van Q Select met een grote verbouwing en loopt ze halve marathons. Je kan dus wel zeggen dat Cheyenne de nodige mate van lef en durf heeft. 

“Mijn persoonlijke waarden en normen rijmen perfect met de waarden van Q Select. Ik hecht belang aan open communicatie, transparantie en kan mijn ambitie waarmaken bij Q. Dit vertaalt zich perfect in mijn dagelijkse werking en de passie die ik heb om van iedere dag een succes te maken. Verder zou ik mezelf omschrijven als direct en temperamentvol, iets wat mijn omgeving met veel overtuiging zal bevestigen 😉." 

"Ik geloof in het succes van Q Select door de manier waarop wij met mensen omgaan en het inzicht dat solliciteren niet noodzakelijk een toffe activiteit is. We proberen daarom ieder gesprek op maat van de kandidaat te voeren en deze zoveel mogelijk op het gemak te laten voelen.”

Cheyenne Vandebosch

Werner legt graag nieuwe contacten en startte zijn rekruteringscarrière in 2017. Hij legt zich voornamelijk toe op technische profielen, maar gaat nooit een uitdaging uit de weg.

"Toen ik opgroeide had ik altijd al interesse in technologie, maar toen ik mijn bacheloropleiding volgde, voelde ik dat werken met mensen mijn passie is. Privé ben ik nog steeds geïnteresseerd in technologie en in mijn vrije tijd ben ik vaak aan het sleutelen aan elektronica of het repareren van huishoudelijke artikelen.

Tijdens screenings geloof ik in het leren kennen van de persoon voor je. Alleen als je de mens achter het CV kent, kun je de perfecte match vinden."

Werner Roozen