Over Q Select

Ontdek de ins en outs van Q Select

2020 was een bijzonder jaar voor velen door de coronapandemie, lock-downs en tijdelijke sluitingen van veel bedrijven. Voor Q Select betekende dit de start van een mooi verhaal. We zijn opgericht onder de vleugels van ons moederbedrijf Q Jobs, onmiddellijk begonnen als vaste werving- en selectiepartner voor APK Group, en mogen hen tot vandaag nog steeds ondersteunen in het vinden van gespecialiseerde bedienden en kaderleden.  

In ons oprichtingsjaar wisten we al enkele ambitieuze profielen te plaatsen; werfleiders, projectleiders, preventieadviseurs, payroll officers, IT systeem- en netwerkbeheerders.  

Kortom, je kan bij ons terecht voor diverse posities in een uitgebreide waaier aan sectoren. 

Q Select Werving & Selectie

Waarom moet je voor Q Select kiezen?

Maatwerk

Ieder individu is verschillend, en verdient een individuele begeleiding. Bij Q Select hechten we belang aan een persoonlijke aanpak. Zo houden we altijd rekening met jouw wensen en hoe jij wilt dat jouw traject eruit moet zien.  

Kwaliteit

We dragen onze 'Q' uit in al onze processen: dit start al bij de diepte-interviews en gaat door tot aan jouw effectieve opstart. Kwaliteit betekent voor ons een goede opvolging en duidelijke feedback tijdens iedere stap van je sollicitatieproces. 

Eigenheid

Geen twee gesprekken verlopen bij Q Select op dezelfde manier. We weten ons aan te passen aan onze gesprekspartner en houden van eerder informele en gemoedelijke gesprekken; een sollicitatie is immers al spannend genoeg. 

Langdurige connectie

We bouwen sterke relaties op met onze kandidaten en begeleiden jou doorheen je volledige loopbaan.  

Meet the team

Het Q Select-team heeft meerdere jaren ervaring in de uitzendsector en stelt zichzelf graag voor! 

Cheyenne werkt sinds 2014 in HR (uitzend, inhouse en selectie). Ze houdt van een uitdaging, zowel professioneel als privé. Zo combineert ze de uitbouw van Q Select met een grote verbouwing en loopt ze halve marathons. Je kan dus wel zeggen dat Cheyenne de nodige mate van lef en durf heeft. 

"Ik hecht veel waarde aan oprechtheid en open communicatie. Ik, en wellicht mijn omgeving ook , zou mezelf omschrijven als een direct en temperamentvol persoon. Dit vertaalt zich ook in de passie die ik heb voor mijn job, geen enkele dag is hetzelfde en ik laat me graag verassen door wat de dag in petto heeft. Ik ben doorgaans een opgewekt en vrolijk persoon, die mensen met een glimlach graag verder helpt."

teamfoto-select-cheyenne

Ruben zette zijn eerste stappen in de HR-wereld in 2019, toen hij aan de slag ging bij een allround uitzendbedrijf. Sindsdien zet hij voor een tweede keer zijn schouders onder de uitbouw van een nieuwe bedrijfstak. Een trotse papa van een tweeling en staat dus zowel op professioneel als privévlak voor een uitdaging. 

“Ik ben introvert van natuur maar wel brandend van vuur voor het vak. Wat mensen drijft, wat mensen enthousiasmeert of overtuigt en wat mensen doet groeien: dat zijn de vragen waar ik mijn antwoord op zoek. Het antwoord hierop is trouwens niet enkel voedsel”. 

teamfoto-select-ruben

Nick is in 2021 gestart als recruiter, specifiek voor verzekeringsprofielen. Bij Q Select werkt hij echter met een brede waaier aan bediendeprofielen. In zijn vrije tijd kan je hem op en naast het voetbalplein terugvinden of op een leuk feestje.  

Nothing is impossible, the word itself says "I'm possible." Deze quote neem ik mee in alle uitdagingen die mijn pad kruisen.  

Een persoonlijke aanpak typeert mij wat ervoor zorgt dat kandidaten snel de stress van zich kunnen afgooien tijdens een sollicitatiegesprek.” 

teamfoto-select-nick