Q Select-nieuws

Lees hier al het nieuws over Q Select en blijf op de hoogte van alles wat er reilt en zeilt in onze Q-wereld. 

Team Q Select

Q Select vernieuwt zich als toonaangevend werving- en selectiebedrijf

Q Select, een toonaangevend werving- en selectiekantoor met een proven track record in de plaatsing van technische-, juridische-, preventie-, IT-, finance- en managementprofielen, heeft recent een verfrissende transformatie ondergaan. 

Lees meer
samenwerking-collega's

HR-trends in de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt evolueert voortdurend en het is belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste HR-trends. Q Select zocht en vond de belangrijkste HR-trends van 2023.

Lees meer
vrouw-achter-laptop-en-kijkt-in-camera

Q Jobs genomineerd voor Trends Gazellen 2023

We starten het nieuwe jaar met mooi nieuws: voor het 2e jaar is Q Jobs, het moederbedrijf van Q Select, genomineerd voor Trends Gazellen 2023 Limburg - categorie KMO!

Lees meer
succes-met-collega's

Tweede snelst groeiende HR-bedrijf bij Trends Gazellen 2022

Q Jobs, het moederbedrijf van Q Select, is genomineerd als Trends Gazellen 2022 voor de provincie Limburg. We werden bekroond tot het 2e snelst groeiende HR-bedrijf!

Lees meer
samenwerking-collega's

De Q-Family breidt uit in Nederland

De Nederlandse uitzendorganisatie Active Personeelsdiensten uit Venray, gespecialiseerd in detachering, werving & selectie en uitzenden, sluit zich aan bij Q Jobs, de HR-groep van Tessy Damen en Paul Kerkhofs.

Lees meer
gesprek-tussen-2-mensen

Q Jobs te zien in het programma 'Alle zaken op een rijtje'

Dit weekend is Q Jobs, het moederbedrijf van Q Select, te zien in het programma ‘Alle Zaken op een Rijtje’. In dit programma kijkt KanaalZ mee in het Belgische bedrijfsleven.

Lees meer
15-jaar-q-jobs

Q Jobs viert 15-jarig bestaan

Dit jaar bestaat Q Jobs, het moederbedrijf van Q Select, 15 jaar en dat moet gevierd worden! Afgelopen weekend vierden we ons jubileum met een leuke teambuilding.

Lees meer