Q Select-nieuws

Lees hier al het nieuws over Q Select en blijf op de hoogte van alles wat er reilt en zeilt in onze Q-wereld. 

Team Q Select

Eindeloze matchmakers

Bij Q Select hebben we het geluk om een team te hebben dat niet alleen toegewijd is, maar ook een schat aan ervaring met zich meedraagt. Met trots presenteren wij...

Lees meer
Team Q Select

Q Select vernieuwt zich als toonaangevend werving- en selectiebedrijf

Q Select, een toonaangevend werving- en selectiekantoor met een proven track record in de plaatsing van technische-, juridische-, preventie-, IT-, finance- en managementprofielen, heeft recent een verfrissende transformatie ondergaan. 

Lees meer
samenwerking-collega's

HR-trends in de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt evolueert voortdurend en het is belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste HR-trends. Q Select zocht en vond de belangrijkste HR-trends van 2023.

Lees meer
vrouw-achter-laptop-en-kijkt-in-camera

Q Jobs genomineerd voor Trends Gazellen 2023

We starten het nieuwe jaar met mooi nieuws: voor het 2e jaar is Q Jobs, het moederbedrijf van Q Select, genomineerd voor Trends Gazellen 2023 Limburg - categorie KMO!

Lees meer
succes-met-collega's

Tweede snelst groeiende HR-bedrijf bij Trends Gazellen 2022

Q Jobs, het moederbedrijf van Q Select, is genomineerd als Trends Gazellen 2022 voor de provincie Limburg. We werden bekroond tot het 2e snelst groeiende HR-bedrijf!

Lees meer
samenwerking-collega's

De Q-Family breidt uit in Nederland

De Nederlandse uitzendorganisatie Active Personeelsdiensten uit Venray, gespecialiseerd in detachering, werving & selectie en uitzenden, sluit zich aan bij Q Jobs, de HR-groep van Tessy Damen en Paul Kerkhofs.

Lees meer
gesprek-tussen-2-mensen

Q Jobs te zien in het programma 'Alle zaken op een rijtje'

Dit weekend is Q Jobs, het moederbedrijf van Q Select, te zien in het programma ‘Alle Zaken op een Rijtje’. In dit programma kijkt KanaalZ mee in het Belgische bedrijfsleven.

Lees meer
15-jaar-q-jobs

Q Jobs viert 15-jarig bestaan

Dit jaar bestaat Q Jobs, het moederbedrijf van Q Select, 15 jaar en dat moet gevierd worden! Afgelopen weekend vierden we ons jubileum met een leuke teambuilding.

Lees meer