15-jaar-q-jobs

Q Jobs viert 15-jarig bestaan

Dit jaar bestaat Q Jobs, het moederbedrijf van Q Select, 15 jaar en dat moet gevierd worden! Na een stevige commerciële groeiperiode zal 2018 in het teken staan van het versterken van de branding en het vergroten van de brand awareness. Afgelopen weekend vierden we ons jubileum met een leuke teambuilding.

Q Jobs kende sinds de opstart in 2003 een enorme groeifase. Sinds 2016 is het aantal kantoren zelfs verdubbeld. Hoewel het bedrijf stevige Limburgse roots heeft en goed vertegenwoordigd is in Limburg, zit het uitzendbedrijf inmiddels verspreid over heel Vlaanderen en Wallonië. Sinds twee jaar is Q Jobs met Q Work ook actief in Nederland in de regio’s Noord-Brabant en Limburg.

Sem Franssen, CEO, vertelt: "Dit jaar zal het aantal van 20 kantoren overschreden worden. Onze ambities zijn om met een steeds uitgebreider net de klanten een betere service te bieden.” Ook wil Franssen in Nederland deze groeifase verder zetten. Daar zijn momenteel twee kantoren gevestigd. Daarnaast werd ook verder ingezet op de ontwikkeling van aanverwante HR-dienstverleningen, zoals HR-services, werving & selectie, training, coaching ... zodat we onze klanten optimaal kunnen ondersteunen in het gehele HR-proces. 

Voor Franssen is een kwalitatieve service belangrijk. "We gaan voor een persoonlijke aanpak, die noodzakelijk is in de huidige war of talent. Daarom zitten we bijvoorbeeld niet traditioneel in de winkelstraat, maar liggen we op doorgangswegen of industrieterreinen dicht bij onze klanten. We werken ook enkel met afspraak en screenen grondig.” Hij beschrijft Q Jobs verder als een warm bedrijf. "De Q Family, zeggen we wel eens! Ondanks dat we zo snel groeien, blijft het een echt familiebedrijf waar een heel gemoedelijke sfeer hangt. Daar blijven we naar streven.”

Dat Q Jobs een échte familie is, werd nog maar eens bewezen tijdens een geslaagde teambuilding.

Deel dit artikel: