Q Select Werving & Selectie

Werving & Selectie

Jouw carrière

Loopbaanbegeleiding Q Academy

Loopbaanbegeleiding

Opleidingen

Opleidingen

Q Select Werving & Selectie

Tips & Advies

Q Select dedicated offer

Een job op maat van jou

Waarom Q Select?

Maatwerk

Ieder individu is verschillend, en verdient een individuele begeleiding. Bij Q Select hechten we belang aan een persoonlijke aanpak. Zo houden we altijd rekening met jouw wensen en hoe jij wilt dat jouw traject eruit moet zien.  

Kwaliteit

We dragen onze 'Q' uit in al onze processen: dit start al bij de diepte-interviews en gaat door tot aan jouw effectieve opstart. Kwaliteit betekent voor ons een goede opvolging en duidelijke feedback tijdens iedere stap van je sollicitatieproces. 

Eigenheid

Geen twee gesprekken verlopen bij Q Select op dezelfde manier. We weten ons aan te passen aan onze gesprekspartner en houden van eerder informele en gemoedelijke gesprekken; een sollicitatie is immers al spannend genoeg. 

Langdurige connectie

We bouwen sterke relaties op met onze kandidaten en begeleiden jou doorheen je volledige loopbaan.  

Q Select-nieuws

Team Q Select

Eindeloze matchmakers

Bij Q Select hebben we het geluk om een team te hebben dat niet alleen toegewijd is, maar ook een schat aan ervaring met zich meedraagt. Met trots presenteren wij...

Lees meer
Team Q Select

Q Select vernieuwt zich als toonaangevend werving- en selectiebedrijf

Q Select, een toonaangevend werving- en selectiekantoor met een proven track record in de plaatsing van technische-, juridische-, preventie-, IT-, finance- en managementprofielen, heeft recent een verfrissende transformatie ondergaan. 

Lees meer
samenwerking-collega's

HR-trends in de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt evolueert voortdurend en het is belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste HR-trends. Q Select zocht en vond de belangrijkste HR-trends van 2023.

Lees meer

Als werkgever op zoek naar de expertise van Q Select?

Ben je op zoek naar de beste professionals en wil je beroep doen op een dynamisch en betrouwbaar werving- en selectiebureau? 

Vind professionals