Q Select vernieuwt zich als toonaangevend werving- en selectiebedrijf

Q Select, een toonaangevend werving- en selectiekantoor met een proven track record in de plaatsing van technische-, juridische-, preventie-, IT-, finance- en managementprofielen, heeft recent een verfrissende transformatie ondergaan. 

Opgericht in 2020 als dochteronderneming van Q Jobs, heeft Q Select zich meteen gepositioneerd als de vaste wervings- en selectiepartner voor bedienden op alle niveaus bij gerenommeerde bedrijven over heel Vlaanderen. Naast het zoeken naar de juiste persoon op de juiste plaats, biedt Q Select ook assessments en testings aan.

Om Q Select nog sterker in de markt te zetten, heeft het logo een refresh gekregen en is een nieuwe website gelanceerd. Het stelt Q Select in staat om nog efficiënter te communiceren met hun doelgroep en hun aanwezigheid op het gebied van selectie en rekrutering verder te versterken. 

Tem Q Select

Waarom zou je nu kiezen voor Q Select?  
Business Manager Cheyenne Vandebosch licht het zelf graag even toe. “Bij Q Select leren we jouw bedrijf vanbinnen en vanbuiten kennen zodat we helemaal ondergedompeld worden in de bedrijfscultuur en -structuur. Vanaf de start van onze samenwerking gaan wij intensief op zoek naar de juiste kandidaten voor de vacatures, nemen we referentiechecks en doen we een uitgebreid diepte-interview.” 

Business Manager Ruben Symons vult aan: “We coördineren de gesprekken tussen de werkgever en de kandidaten en zorgen achteraf voor een correcte afhandeling. Eens de kandidaat is opgestart houden we regelmatig contact met beide partijen om de samenwerking optimaal te laten verlopen.” 

“Dat klopt”, gaat Cheyenne verder. “Dankzij onze Q Select-aanpak, waarbij je de keuze hebt om een volledig uitgewerkt pakket op maat voor jouw bedrijf te laten samenstellen, behouden we onze korte communicatielijnen en bouwen we sterkte relaties op met klanten en uitzendkrachten. Dat blijft toch één van onze grootste sterktes.” 

Naast het zoeken naar de juiste persoon op de juiste plaats, biedt Q Select ook assessments en testings aan. Dankzij deze tools krijgt de werkgever al heel wat extra informatie over de kandidaat zijn competenties en persoonlijkheid tijdens de sollicitatieprocedure. Zo kan de werkgever goed inschatten of de kandidaat binnen het bedrijf zou passen en of de functie hem of haar zou kunnen liggen.  

En ze doen dit alles vanuit hun mooie kantoor in Greenville in Houthalen-Helchteren of lokaal bij de bedrijven zelf.  

Neem vandaag nog contact op met Q Select en ontdek hoe zij jouw zoektocht naar nieuwe werknemers tot een succes kunnen brengen.  

Deel dit artikel: