Eindeloze matchmakers

Bij Q Select hebben we het geluk om een team te hebben dat niet alleen toegewijd is, maar ook een schat aan ervaring met zich meedraagt. Met trots presenteren wij onze 'Eindeloze Matchmakers' - Q'ties die al jarenlang met hart en ziel bij Q Select werken en van onwaarschijnlijk belang zijn. 

Cheyenne

Cheyenne Vandebosch

Cheyenne is de drijvende kracht achter Q Select, de wervingsafdeling van Q Jobs, waar ze haar leiderschap aanwendt dankzij haar expertise in arbeids- en organisatiepsychologie en haar uitgebreide ervaring in HR. Na een reeks diverse werkervaringen vond Cheyenne haar plek bij Q Jobs, waar ze haar passie voor bediendeprofielen ontdekte en gestimuleerd werd om haar ambities na te streven. Samen met Werner Roozen, streeft ze naar de verdere uitbreiding van Q Select met meer medewerkers en kantoren.

Cheyenne's energieke en persoonlijke aanpak spreekt zowel telefonisch als online gegeerde profielen aan. Ze legt afspraken vast met klanten, volgt het proces nauwgezet op en biedt ondersteuning aan kandidaten en klanten zelfs ver na het sluiten van de overeenkomsten. 

“Ik heb veel ambitie en daar weet Q Jobs me in te ondersteunen. Zo wist ik, samen met Sara Deiana, HR Manager, Q Select op te starten.” 

Cheyenne is een actief netwerker, aanwezig op evenementen, en is lid van Jong VKW. In haar vrije tijd laat ze haar competitieve geest zien met een scala aan sporten, waaronder badminton, hardlopen, mountainbiken en inlineskaten. 

Nog een wijze raad van Cheyenne: begin met een boekje en een pen. Dit is jouw sleutel om de diversiteit van de job onder controle te houden. 

Deel dit artikel: