Loopbaanbegeleiding

Individuen naar een hoger niveau tillen of de begane grond leuker maken. 

Ben je aan het werk en heb je vragen over je loopbaan? Wil je een oplossing vinden binnen je huidige job of kies je toch eerder voor een nieuwe uitdaging? Dan is loopbaanbegeleiding misschien wel iets voor jou. We leggen uit wat loopbaanbegeleiding inhoudt. 

Met welke vragen kan je terecht bij loopbaanbegeleiding? 

  • Ik voel me gestresseerd door mijn werk en futloos. Wat kan ik hieraan doen? 
  • Telewerken is voor mij niet evident. Ik heb het gevoel dat ik me niet kan afsluiten van mijn werk. Hoe vind ik een beter evenwicht tussen werk en privé? 
  • Ik heb een nieuwe baas gekregen die me helemaal niet ligt. Ik voel me hierdoor gefrustreerd. Hoe kan ik hier best mee omgaan? 
  • Hoe krijg ik meer voldoening en plezier in mijn job? 
  • Hoe kan ik een beter evenwicht vinden tussen mijn werk en mijn privéleven? 
  • Welk werk past er echt bij me? 
  • Ik heb het gevoel dat ik op een kruispunt zit in mijn loopbaan. Welke richting ga ik best uit? 
  • ... 
Loopbaanbegeleiding Q Academy

Herken je je in een of meerdere van deze situaties? Ook als je op dit moment al aan het werk bent en je zoekt oplossingen of mogelijkheden voor een betere work-life balance, kunnen wij je verder helpen met loopbaanbegeleiding.   

Dan kan loopbaanbegeleiding jou helpen om te ontdekken wat je gelukkig maakt en energie geeft. 

Loopbaanbegeleiding Q Academy

Wie heeft recht op loopbaanbegeleiding en hoe werkt het?

Iedereen die minstens 7 jaar gewerkt heeft. Als je loopbaanbegeleiding gehad hebt, heb je er elke zes jaar weer recht op. Je betaalt €40 voor je loopbaancheques en Q-Academy zorgt voor de rest! Je loopbaancoach neemt vervolgens contact op met jou om een afspraak in te plannen. 

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Je intakegesprek is gratis! Zo ontdek je zonder kosten of loopbaanbegeleiding iets voor jou is en of je effectief ermee wilt starten. 

Interesse in loopbaanbegeleiding?  

Aarzel niet en neem contact op met onze loopbaancoaches via onderstaand formulier om je gratis intakegesprek aan te vragen!