succes-met-collega's

Tweede snelst groeiende HR-bedrijf bij Trends Gazellen 2022

Q Jobs, het moederbedrijf van Q Select, is voor de 1ste keer genomineerd als Trends Gazellen 2022 in de categorie grote bedrijven voor de provincie Limburg. Wat een mooie erkenning en verdienste voor alle medewerkers, klanten en partners van Q Jobs, daarom een welgemeende dankjewel.

En of we trots zijn

Elk jaar bekroont het weekblad Trends de snelst groeiende bedrijven van België. Dat gebeurt niet op basis van een flashy presentatie of dynamische sales pitch maar op basis van harde groeicijfers: groei in toegevoegde waarde, groei in personeel en groei in cashflow. Ondanks dat de voorbije jaren uitdagende corona jaren waren, zijn we dan ook bijzonder trots op deze nominatie.

Resultaat 2022

In maart 2022 werden de prijzen uitgereikt en Q Jobs is het 14e snelst groeiende bedrijf in de categorie grote ondernemingen voor de provincie Limburg en we zijn daarmee het 2e snelst groeiende HR-bedrijf in de lijst!

Q Machinery (verkoop en verhuur van bouwmachines), ook onderdeel van onze Q-Family, is 25e geworden in de categorie middelgrote ondernemingen van de provincie Limburg! 

Wat een mooie erkenning en verdienste voor alle medewerkers, klanten en partners van Q Jobs, daarom een welgemeende dankjewel!

trends-2022
Deel dit artikel: