Q-Family-breidt-uit-in-Nederland

De Q-Family breidt uit in Nederland

De Nederlandse uitzendorganisatie Active Personeelsdiensten uit Venray, gespecialiseerd in detachering, werving & selectie en uitzenden, sluit zich aan bij Q Jobs, de HR-groep van Tessy Damen en Paul Kerkhofs. Tessy en Paul zijn zeer trots op de eerste Q-overname in de uitzendsector.

Q Jobs actief in België en in Nederland

“In België hebben we met Q Jobs de voorbije 15 jaren organisch een landelijke dekking uitgebouwd en zijn we ondertussen met 25 kantoren in elke Vlaamse en Waalse provincie actief, met uitzondering van provincie Luxemburg.

 

In de moeilijke arbeidsmarkt merken we dat we door een continue focus op kwaliteit er toch nog in slagen het verschil te maken voor onze kandidaten en klanten. In 2018 zijn we gestart met activiteiten in Nederland via Q Work en zijn we ondertussen actief in Zuid-Nederland met een hoofdkantoor in Waalwijk en flexoffices in Gorinchem, Dongen, Weert en Susteren.

In de moeilijke arbeidsmarkt merken we dat we door een continue focus op kwaliteit er toch nog in slagen het verschil te maken voor onze kandidaten en klanten.

We merken echter ook in Nederland het belang van een grotere spreiding met oog voor lokale verankering. Een sterk lokaal verankerde speler als Active past perfect in dat plaatje.”

De nieuwe collega's van Active kunnen dat enkel beamen. “We voelden zelf de nood aan schaalvergroting en waren daarom op zoek naar een partner met synergiemogelijkheden. Deze hebben we met Q Jobs en Q Work gevonden. Een extra troef was de aanwezigheid van de familiale waarden bij Q, die we ook bij Active hoog in het vaandel dragen. Het contact zat meteen goed.”

Extra troef in Duitsland

Q Jobs opende in 2020, net voor de Coronacrisis, zijn eerste kantoor in Duitsland. “Geen evidente periode voor de uitbouw van een nieuwe kernmarkt, maar we hebben ondanks de hobbelige start ten gevolge van Corona, wel het potentieel gemerkt van de Duitse markt. Het feit dat Active Personeelsdiensten vanuit Venray aan de Duits-Nederlandse grens ook actief is in het Duitse werkgebied creëert ook synergiemogelijkheden met de Duitse Q Jobs-zus”. 

Deel dit artikel: