Over Q Select

Q Select is een generalistisch wervings- en selectiekantoor met proven track record in de plaatsing van technische-, juridische-, preventie-, IT-, finance- en managementprofielen. Dit maakt ons multi-inzetbaar in verschillende wervingsopdrachten. 

We zijn in 2020 opgericht onder de vleugels van ons moederbedrijf Q Jobs en zijn onmiddellijk begonnen als vaste werving- en selectiepartner voor enkele mooie bedrijven, die we tot vandaag nog steeds ondersteunen in het vinden van gespecialiseerde bedienden en kaderleden 

Bij Q Select leren we jouw bedrijf vanbinnen en vanbuiten kennen zodat we helemaal ondergedompeld worden in de bedrijfscultuur en -structuur. Vanaf de start van onze samenwerking gaan wij intensief op zoek naar de juiste kandidaten voor de vacatures, nemen we referentiechecks en doen we een uitgebreid diepte-interview
We coördineren de gesprekken tussen jouw bedrijf en de kandidaten en zorgen achteraf voor een correcte afhandeling. Eens de kandidaat is opgestart houden we regelmatig contact met beide partijen om de samenwerking optimaal te laten verlopen. 

Q Select Werving & Selectie

Wist je dat ... Q Select jou ook kan ondersteunen bij de zoektocht naar pas afgestudeerden
Dankzij ons goed contact met hogescholen en universiteiten in heel Vlaanderen, zijn we jaarlijks te vinden op afstudeerbeurzen en staan we in direct contact met de nieuwste kandidaten op de arbeidsmarkt. 

Daarnaast zetten we ons ook ieder jaar in voor het organiseren van sollicitatietrainingen voor verschillende studierichtingen van Hogeschool PXL. 

Meet the team

Het Q Select-team heeft meerdere jaren ervaring in de uitzendsector en stelt zichzelf graag voor! 

Cheyenne werkt sinds 2014 in HR (uitzend, inhouse en selectie). Ze houdt van een uitdaging, zowel professioneel als privé. Zo combineert ze de uitbouw van Q Select met een grote verbouwing en loopt ze halve marathons. Je kan dus wel zeggen dat Cheyenne de nodige mate van lef en durf heeft. 

"Ik hecht veel waarde aan oprechtheid en open communicatie. Ik, en wellicht mijn omgeving ook , zou mezelf omschrijven als een direct en temperamentvol persoon. Dit vertaalt zich ook in de passie die ik heb voor mijn job, geen enkele dag is hetzelfde en ik laat me graag verassen door wat de dag in petto heeft. Ik ben doorgaans een opgewekt en vrolijk persoon, die mensen met een glimlach graag verder helpt."

teamfoto-select-cheyenne

Ruben zette zijn eerste stappen in de HR-wereld in 2019, toen hij aan de slag ging bij een allround uitzendbedrijf. Sindsdien zet hij voor een tweede keer zijn schouders onder de uitbouw van een nieuwe bedrijfstak. Een trotse papa van een tweeling en staat dus zowel op professioneel als privévlak voor een uitdaging. 

“Ik ben introvert van natuur maar wel brandend van vuur voor het vak. Wat mensen drijft, wat mensen enthousiasmeert of overtuigt en wat mensen doet groeien: dat zijn de vragen waar ik mijn antwoord op zoek. Het antwoord hierop is trouwens niet enkel voedsel”. 

teamfoto-select-ruben

Nick is in 2021 gestart als recruiter, specifiek voor verzekeringsprofielen. Bij Q Select werkt hij echter met een brede waaier aan bediendeprofielen. In zijn vrije tijd kan je hem op en naast het voetbalplein terugvinden of op een leuk feestje.  

 

Nothing is impossible, the word itself says "I'm possible." Deze quote neem ik mee in alle uitdagingen die mijn pad kruisen.  

Een persoonlijke aanpak typeert mij wat ervoor zorgt dat kandidaten snel de stress van zich kunnen afgooien tijdens een sollicitatiegesprek.” 

teamfoto-select-nick