Werving & selectie

Q Select is een expert in werving en selectie en gaat op zoek naar de beste professionals voor jouw bedrijf. Onze focus? Een stabiele samenwerking als grondslag voor het vinden van vaste medewerkers in jullie onderneming.  

Cheyenne, Ruben & Nick streven naar de perfecte match tussen jouw bedrijf en potentiële nieuwe talenten. 

Bij Q Select nemen we de tijd om jouw bedrijf zo goed mogelijk te leren kennen, dit vormt namelijk de basis om de juiste profielen naar voor te schuiven. We plannen graag een kennismaking in om dieper in te gaan op jullie behoeften, de bedrijfscultuur en -structuur, de visie en doelen die jullie voor ogen hebben, de positie van de nieuwe medewerker binnen jullie onderneming, en de verwachtingen aangaande competenties, attitude, kennis en ervaringen.  

Vervolgens gaan we met deze info aan de slag om de meest geschikte kandidaat voor de functie voor jullie te vinden. 

Q Select Werving & Selectie
Q Select Werving & Selectie

Waar staat Q Select nu juist voor?  

  • Qualiteit, zowel voor de kandidaat als voor de werkgever, is de voornaamste pijler waarop Q Select bouwt. Dit vind je terug in het volledige verloop van jullie proces bij ons. 
  • Steeds meedenkend naar oplossingen op maat voor jouw bedrijf: elke organisatie is uniek en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen aan die aansluiten bij jouw specifieke wervingsbehoeften. 
  • Ervaring in werving & selectie: Cheyenne, Ruben en Nick zijn al jaren actief in de sector. Hierdoor hebben zij een goed en vooruitstrevend zicht op de markt en de bijhorende ontwikkelingen. 
  • Duurzaamheid: we nemen de tijd om je bedrijf goed te leren kennen om zo een stabiele lange-termijn relatie op te bouwen. Een partnership waarbij transparantie, respect en open communicatie de basis vormen. We proberen dit te creëren en te onderhouden door onze klanten regelmatig op de hoogte te houden van de lopende processen. 
  • Persoonlijke aanpak: bij Q Select kan je rekenen op een persoonlijke aanpak en een team dat van jouw bedrijfsdoelstellingen een prioriteit maakt. We zijn steeds bereikbaar en maken onze agenda graag voor jou vrij.

Bij Q Select staan we garant voor een grondige en zorgvuldige selectieprocedure, waarbij we jullie wensen en verwachtingen steeds vooropstellen bij het zoeken naar en selecteren van talent. 

Wij kijken er alvast naar uit om jou en jullie onderneming beter te leren kennen en samen jullie wervingsbehoeften te bespreken. 

Interesse in een samenwerking?

Contacteer ons nu