Veelgestelde vragen

Vraag je je of Q Select ook freelancers bemiddelt? Misschien ben je op zoek naar informatie over assessments of payroll? Snuister door onze veelgestelde vragen en wij helpen je graag verder. 

Staat jouw vraag er niet tussen? Geen nood, stuur jouw vraag door via het contactformulier en onze collega's nemen zo snel mogelijk contact met jou op. 

Q Select werkt hybride en verzorgt wervingen en selecties in heel Vlaanderen. Je kan ons altijd bereiken via telefoon, mail of WhatsApp. Persoonlijk contact is voor ons heel belangrijk, contacteer daarom één van onze collega’s en zij helpen je graag verder:

  • Ruben: 0496 95 54 58
  • Nick: 0499 81 29 92
  • Cheyenne: 0492 13 31 13

Misschien heeft een persoonlijk intakegesprek op jouw bedrijfslocatie wel je voorkeur? Het is alvast onze voorkeur. Waarom? Zo kunnen wij jouw nood aan nieuwe collega’s concreet bespreken, ontdekken wat er in jouw bedrijf leeft, hoe er gewerkt wordt, hoe de sfeer zit, wat de bedrijfscultuur is… Uit deze on site gesprekken halen wij zeer veel informatie, die we dan ook meteen meegeven aan de kandidaten. Dat is een win-win situatie: kandidaten zijn beter voorbereid op wat er op hen af komt en wij merken dat de slaagkans van sollicitaties hoger ligt. 

Kom je graag langs op ons kantoor? Je kan ons steeds bezoeken in ons kantoor in Greenville, Houthalen-Helchteren. Een locatie die overeenkomt met onze Q Select-waarden: toekomstgericht, gespecialiseerd, duurzaam en met het nodige respect voor traditie.

Absoluut. Als werving- en selectiekantoor werken we multidisciplinair en willen we elk talent (zelfstandige of loonwerkende) verder helpen. 

Met onze afdeling construct, engineering en techniek merken we overigens ook dat in deze sectoren freelancers vaker deel uitmaken van het personeelsbestand. In nauwe samenwerking met onze afdeling Q Contractors hebben we intussen al heel wat zelfstandigen tot een langdurige freelance-samenwerking bemiddeld.

Nee, bij Q Select kan je een medewerker niet inschrijven via Payroll, maar onze collega’s van Q Jobs helpen je daar graag bij verder. 

Q Jobs is een HR-partner die de volledige payrolling van jou kan overnemen. Zij ontzorgen u volledig met de administratieve en juridische zaken: contracten, verloning, bijzonderheden … Q Jobs biedt u hierbij het beste payroll-tarief gecombineerd met jarenlange ervaring. 

Contacteer hier jouw dichtstbijzijnde Q Jobs-kantoor.

Dat is zeker mogelijk.   

Case-based testen is één van de extra services die wij aanbieden in onze uitgebreide dienstverlening. Tijdens onze case-based testings zal onze collega, een certified lead assessor, aanwezig zijn. De ervaring leert ons immers dat gespecialiseerd case-based testen een goede voorspeller is van succes binnen een nieuwe onderneming. 

Met onze praktijkgerichte methode confronteren we sollicitanten met bedrijfsspecifieke voorvallen en peilen we naar hun reacties. Uit deze reacties worden kenmerken, competenties en indrukken van de kandidaat opgeslagen. 

Elke case-based testing wordt op maat van de klant gemaakt en is dus uniek voor jouw bedrijf. Na de testing ontvang je een uitgebreid rapport, nabespreking en advies op maat,

Maar daar stopt het niet want ook hier maakt Q Select graag het verschil voor jou. Je hebt ook de mogelijkheid om aanvullende formele testings aan te vragen via ons pick & choose principe. 

Voor deze extra service wordt er bij Q Select echter wel om een voorschot gevraagd. De reden hiervoor is de arbeidsintensieve investering: per testing werken we immers minstens 12 arbeidsuren van intake tot aan de rapportering. 

Niet gevonden wat je zocht?

Contacteer ons nu